Promocija za kupce iz inostranstva - isporuka kurirskom službom po ceni standardne isporuke

Najnoviji DVD naslovi u ponudi (1012)

Najprodavaniji artikli (20)

Rasprodaja - likvidacija lagera !!! (34)

Blu-ray 3D izdanja (32)

Blu-ray izdanja (425)

Blu-ray muzika

One Direction prodavnica

Inostrani DVD filmovi - najnoviji hit naslovi

Specijalne ponude

Inostrani DVD filmovi - stariji naslovi i klasici

Srpski i ex-Yu DVD naslovi sa engleskim i drugim stranim titlovima (160)

DVD - OSTALE KATEGORIJE

CD - SVE KATEGORIJE

PC, Playstation, Xbox, Wii - igre i oprema

SKYLANDERS prodavnica

MINECRAFT prodavnica

THE SIMS prodavnica

DISNEY INFINITY prodavnica

KNJIGE I STRIP IZDANJA

SLAGALICE I BOJANKE

RAČUNARI I RAČUNARSKE KOMPONENTE

Über Life - interaktivni film (DVD)

Über Life - interaktivni film (DVD)
Cena
4.49 EUR ili 5.12 US$ ili 299.00 din
Količina

napomena: na DVD-u se nalazi i Flash verzija filma (HDV format, rezolucija slike 1280x720 pix), koju možete reprodukovati na vašem PC računaru!

Godinu dana posle Beogradskog fantoma, Emote Productions predstavlja novi film Über Life koji je rađen kao filmski eksperiment. U pitanju je jedan od prvih interaktivnih filmova na svetskom nivou, u kome gledalac zaista učestvuje birajući tok dramske radnje i određujući sudbinu junaka. Način pristupa ovom filmu daje sasvim novu dimenziju klasičnoj epskoj priči. Über Life reditelja Lazara Bodrože je univerzalna i arhetipska priča o borbi sila dobra i zla, o ljubavi i hrabrosti. Glavni junak, čovek koji je izgubio sve, suprotstavlja se devijantnim religijskim silama mraka i neočekivano otkriva ljubav, istinski motiv za borbu i život. Vođen snažnim motivima i željom za opstankom on dospeva u najrazličitije avanture, u kojima se san i java stalno prepliću. Ova epska avantura se odvija na tri alternativna načina, preko više ponuđenih dramskih tokova, gde gledalac svojim učešćem i odabirom odlučuje o daljoj putanji i sudbini junaka. Film obiluje specijalnim efektima, akcionim i upečatljivim nadrealnim scenama.

Ovaj film prikazuje se na sledeći način: startom filma počinje uvod koji nas upoznaje sa osnovnom radnjom i glavnim likovima. Po završetku uvoda, ekran se na trenutak zatamnjuje i pojavljuju se tri zamrznute sličice koje predstavljaju tri mogućnosti izbora. Jednostavnim klikom na sličicu, gledalac bira dalji tok radnje, bira svoju avanturu. Kada kliknemo na bilo koju od te tri sekvence priča se nastavlja u odabranom pravcu. Odigrava se sledeća video sekvenca posle koje ponovo imamo izbor. Znači, svaka od sličica vodi u sledeći video klip i tako se radnja razvija pod dirigovanjem samog gledaoca. Razlika između interaktivnog filma i filmova najrazličitijih žanrova klasične forme je u načinu distribucije.

Artikal još nije ocenjen
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal
Kupci koji su kupili ovaj artikal, kupovali su i sledece artikle:
Najnoviji naslovi u ovoj kategoriji:
Stranica 1 od 4 > >>
Sorting
Stranica 1 od 4 > >>
VAŠA KORPA
Niste naručili nijedan artikal
NAJPRODAVANIJE


NA POPUSTU
NAJNOVIJI ARTIKLI