Ukupna cena:

Nora Roberts – Dva sveta (knjiga)

 • Nora Roberts – Dva sveta (knjiga)
 • Nora Roberts – Dva sveta (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Dva sveta (knjiga)

  Medi O’Harli, jedna od trojki Frenka i Moli O’Harli, poznatih putujućih zabavljača, nasledila je najjači gen od svojih roditelja: ljubav prema plesu i osećaj koji joj on pruža. Na putu do zvezda za nju ne postoje prepreke.

  Vraćajući se sa probe za novi mjuzikl u kome igra glavnu ulogu, igrom slučaja upoznaje Rida Valentajna, vlasnika produkcijske kuće i producenta upravo te predstave.

  Iako su im se putevi ukrstili i strast je planula, njih dvoje su ipak dva sveta – ona je sanjar, a on je odavno prestao da sanja. Njega pokreću bogatstvo i moć, a nju muzika, ples i svetla reflektora čine živom. Rid se opire svojim osećanjima, ali Medi želi da odledi njegovo davno zaleđeno srce i odbija da se bez borbe odrekne ovog očaravajućeg čoveka.

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption