Укупна цена:

Данијела Стил – Њ. К. В. (књига)

 • Данијела Стил – Њ. К. В. (књига)
 • Данијела Стил – Њ. К. В. (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Данијела Стил – Њ. К. В. (књига)

  У фармеркама и џемперу, Кристијана изгледа као и многе друге двадесетрогодишњакиње. Оно што је разликује од осталих девојака је њено аристократско порекло. Као ћерка владајућег кнеза мале европске државе, Кристијана живи по строгим традиционалним правилима свог оца и кнежевске породице. Али, то није оно о чему ова млада жена машта.

  Након што је провела четири године ван свог златног кавеза и видела патње деце и људи , жртава тероризма и болести, Кристијана жели да чини добра дела и да својим радом допринесе побољшању света у коме живи. Успева да наговори оца да јој дозволи да се као волонтер прикључи Црвеном крсту у Источној Африци али уз обећање да ће се након шест месеци,вратити дужностима које су јој наметнуте рођењем.

  На другом крају света, у новом окружењу, за Кристијану почиње узбудљиво путовање, пуно истраживања, промена и изазова…

  Жанр Љубавни роман
  Број страна 288

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption