Ukupna cena:

Neprilagođena / Girl, Interrupted (DVD)

 • Neprilagođena / Girl, Interrupted (DVD)
 • Neprilagođena / Girl, Interrupted (DVD)
 • 9.99 EUR
  10.99 USD
  999.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Neprilagođena / Girl, Interrupted (DVD)

  1967. godine 17-ogodišnja Susanna (Winona Ryder) je kao i većina američkih tinejdžera njenog uzrasta – zbunjena, nesigurna, i pokušava da nađe smisao u svetu koji je okružuje i koji se menja iz dana u dan.

  Ali psihijatar koga sreće (na insistiranje njenih roditelja) ne misli tako i njeno psihičko stanje definiše kao bolest poznatu pod imenom „Border Personality Disorder“, koja se manifestuje kao „nesigurnost u pogledu sopstvenog imidža, dugoročnih planova, tipa prijatelja i ljubavnika koje treba imati, i vrednosti koje treba usvojiti“ i šalje je u Claymoore bolnicu.

  Tu će Susanna sresti grupu nekonvencionalnih, mladih žena, koje ne samo da postaju njene najprisnije prijateljice, već će joj pokazati način da opet pronađe svoje izgubljeno ja.

  Susanna se udružuje sa nekoliko drugih pacijenata, uključujući Lisu (Angelina Jolie), Polly (Elizabeth Moss) i Georgia-u (Clea Du Vall).

  Pošto shvata da je Lisa potencijalna opasnost i da joj je zaista potrebna pomoć, Susanna počinje intenzivnije da radi sa psihologom (Vanessa Redgrave) i sa jednom od sestara (Whoopi Goldberg).

  Ali Susanna uskoro saznaje da odlazak iz bolnice nije tako jednostavan kao ulazak u nju.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption