Ukupna cena:

Paul McCartney - Hej Super Djedice! (knjiga)

 • Paul McCartney - Hej Super Djedice! (knjiga)
 • Paul McCartney - Hej Super Djedice! (knjiga)
 • 9.99 EUR
  10.99 USD
  999.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Paul McCartney - Hej Super Djedice! (knjiga)

  32 strane, hrvatski jezik, latinica, tvrdi povez, 25,2 x 29 cm

  Legendarni Beatle Paul McCartney objavio je pre godinu dana slikovnicu nadahnutu ličnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima. Slikovnica Hej, Super Djedice! prati avanture gospodina Branimira Jurišića i njegovih unuka Lucije, Tome, Eme i Goge. Kroz razne događaje koji su opisani u slikovnici može se iščitati njihova povezanost, toplina njihovog odnosa kao i način na koji se zajedno zabavljaju. Ovo je jedna izuzetno zanimljiva i poučna priča oživljena živopisnim ilustracijama nadarene umetnice Kathryn Durst.

  Croatia Records prati trendove, a uz razvijenu distributivnu mrežu ostvaruje odlične rezultate. To su dovoljni pokazatelji da ih je jedna velika svetska kuća poput Penguin Random House iz Londona prepoznala kao vredne saradnike.
  "Velika je čast sarađivati sa Sir Paulom i njegovim timom koji su bili neizmerno susretljivi u svemu i prava podrška ovom izdanju", kažu iz ove diskografske kuće.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption