Укупна цена:

 

Начини плаћања

За купце из Србије

Тренутно ДВД Зона омогућава 3 начина плаћања

1. Плаћање поузећем: ДВД Зона бав је омогућила плаћање приликом доставе преко курирске службе City Express. Приликом доставе, куриру плаћате готовином износ који је назначен на налогу.

2. Плаћање кредитним картицама : након што сте додали жељене производе у корпу, кликнули на дугме Идем на касу, и попунили своје податке неопходне за испоруку, кликните на дугме Наручујем, на следећем екрану појавиће Вам се  дугме Плаћање платном картицом. Кликом на дугме бићете преусмерени на следећу страну са подацима о вашоој наруџбини. Уколико су сви подаци тачни и слажеете се са износом кликните на дугме Плати. Бићете преусмерени на портал банке Интезе за плаћања, попуните податке кредитне картице и иѕвршите плаћање. Како би сте били сигурни да је све протекло у реду, молимо Вас да сачекате док вас банка Интеза не преусмери опет на страну интернет страну ДВД Зоне. 


3. Плаћање општом уплатницом или Интернет банкарством : након поруџбине преко Интернет продавнице добићете е-маил понуду са подацима о плаћању. С обзиром да ДВД Зона послује у оквиру предузећа Мала СРБ Продавница доо уплату износа означеног на понуди уплатите на жиро рачун Мала СРБ Продавница доо :
Žiro račun: 160-432180-38
Poziv na broj: broj narudžbine

 

За купце из иностранства

1. Плаћање кредитним картицама : на checkout страни изаберите дугме Плаћање платном картицом 

2. Плаћање путем Paypal-a: на checkout страни изаберите дугме Плаћање путем Paypal-a 

3. Плаћање путем e-bankinga: уколико не платите картицом или путем Paypal-a, послаћемо вам емаил са упутствима за плаћање на наш банковни рачун