Ukupna cena:

 

Načini plaćanja

Za kupce iz Srbije

Trenutno DVD Zona omogućavaju 3 načina plaćanja

1. Plaćanje pouzećem: plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe City Express. Prilikom dostave, kuriru plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će vas obavestiti.
Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja na našoj adresi.

2. Plaćanje kreditnim karticama: nakon porudžbine, pošto popunite podatke za isporuku, kliknete na dugme Naručujem, dolazite na stranu sa detaljima svoje narudžbine. Na dnu te strane izaberite Plaćanje platnom karticom. Bićete preusmereni na portal Banke Inteze na kome ćete izvršiti samo plaćanje.


3. Plaćanje opštom uplatnicom ili Internet bankarstvom: nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju. S obzirom da DVD Zona posluje u okviru preduzeća Mala SRB Prodavnica doo uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na žiro račun Mala SRB Prodavnica doo:
Žiro račun: 160-432180-38
Poziv na broj: broj narudžbine

Pogledajte primer popunjene uplatnice

 

Za kupce iz inostranstva

1. Plaćanje kreditnim karticama: na checkout strani izaberete dugme Plaćanje platnom karticom 

2. Plaćanje putem Paypal-a: na checkout strani izaberete dugme Plaćanje putem Paypall-a 

2. Plaćanje putem e-bankinga: Ukoliko ne platite karticom ili Paypall-om, poslaćemo vam email sa instrukcijama za plaćanje na naš bankovni račun