Ukupna cena:

Fifa 21 (PS4)

 • Fifa 21 (PS4)
 • Fifa 21 (PS4)
 • 64.99 EUR 61.99 EUR
  71.49 USD 68.19 USD
  6,499.00 RSD 6,199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Fifa 21 (PS4)

  besplatna isporuka na teritoriji Srbije za ovaj artikal!
  ----------
  Nova sezona počinje u EA SPORTS™ FIFA 21 na Playstation 4, Xbox One i PC. Izrazi svoju fudbalsku kreativnost na ulicama ili stadionima.

  Ojačana Frostbite™, FIFA 21 podiže igru na nov nivo sa svežim dodacima pomoću kojih ćeš ostvarivati još veće pobede u VOLTA fudbalu i FIFA Ultimate Timu. Oseti nov nivo realizma koji nagrađuje tvoju kreativnost i slobodu, upravljaj svakim aspektom Karijer moda i doživi neparalelnu autentičnost koja ti pruža najbliži osećaj pravom fudbalu.

  Stvaraj više šansi za go sa novim dinamičnim napadačkim sistemom u najinteligentnijoj FIFA do sad.

  FIFA 21 podiže inteligenciju igrača i njihovu sposobnost donošenja odluka kako sa loptom, tako i bez nje, kreirajući realističnije kretanje, povećava intenzitet 1 na 1 duela i povećava celokupni osećaj realizma koji nagrađuje tvoju kreativnost i kontrolu celog terena.

  Kontroliši svaki trenutak u FIFA 21 karijeri sa novim inovacijama i kreiraj dodatnu dubinu u mečevima, transferima i treningu. Kontroliši svaki aspekat tvog tima na putu do vrha.

  Više načina za igru, oseti srž uličnog fudbala sa prijateljima i pokaži im svoje driblinge na terenu i u kavezima širom sveta u VOLTA modu.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption