Ukupna cena:

Mirjana Blažić - Srpski na srpskom (knjiga)

 • Mirjana Blažić - Srpski na srpskom (knjiga)
 • Mirjana Blažić - Srpski na srpskom (knjiga)
 • 9.90 EUR
  10.89 USD
  990.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Mirjana Blažić - Srpski na srpskom (knjiga)

  Na Prvom programu Radio Beograda već nekoliko godina svakodnevno emisija „Srpski na srpskom" slušaoce jednostavno, lako, zabavno počava kako treba i kako ne treba, šta može i šta ne može... da se govori i da se piše. U igranoj formi, kroz PRIČE, u dijalogu glumca i lektora , ukazuje se na najčešće GREŠKE koje se javljaju u svakodnevnom govoru, na pijaci, u parku, na roditeljskom ili na sastanku kućnog saveta, u pozorištu, na stadionu, u tramvaju, na sajmu...

  U knjizi se nalaze 122 odabrane epizode, među kojima su i RADOVI STUDENATA završne godine Grupe za srpski jezik i književnost Filološkog fakulteta u Beogradu, njih 14.

  Na knjizi se nalazi i QR kod koji možete skenirati putem svog mobilnog telefona, i potom ćete biti preusmereni na web lokaciju na kojoj možete preslušati emisije.

  Format: 13x20 cm
  Broj strana: 288
  Pismo: ćirilica
  Povez: broširan
  ISBN 978-86-6195-073-5

  Izdavač: RTS

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption