Ukupna cena:

Borba Titana [engleski titl] (Blu-ray)

 • Borba Titana [engleski titl] (Blu-ray)
 • Borba Titana [engleski titl] (Blu-ray)
 • 6.99 EUR
  7.69 USD
  699.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Borba Titana [engleski titl] (Blu-ray)

  napomena: ovo izdanje NEMA srpske i/ili hrvatske titlove, već samo engleske titlove!
  ------------------
  Film "Borba Titana" (Clash of the Titans) govori o konačnoj bici za moć u kojoj se nadmeću ljudi sa kraljevima i kraljevi sa bogovima. Ali, rat između bogova bi mogao da uništi ceo svet...

  Persej (Sem Vortington) je sin bogova, odgajan kao čovek. On pokušava da zaštiti svoju porodicu od Hada (Ralf Fajns), osvetoljubivog boga podzemlja. Budući da nema šta da izgubi, Persej predvodi opasnu misiju kako bi sprečio da Had oduzme moć Zevsu (Lijam Nison) i prenese pakao na zemlju. Sa četom hrabrih ratnika, on kreće na opasni put duboko u zabranjeni svet. U borbi sa bezbožnim demonima i užasnim zverima, on jedino može da preživi ako prihvati svoju božiju prirodu, izazove sudbinu i sam stvori budućnost.

  specijalni dodaci:
  -Maksimalni filmski oblik: udruživanje bogova za neprocenjivo iskustvo gledanja u epskim proporcijama koje samo Blu-rej tehnologija može da pruži!
  Pridružite se Semu Vortingtonu, Lijamu Nisonu, Ralfu Fajnsu i režiseru Luju Leterieru u njihovoj neverovatnoj misiji projektovanja filma u realnost pomoću unapređene slike u slici - Poboljšani presek scena - Poboljšani presek vizuelnih efekata - Kvalitetniji prikaz scena sa lica mesta - Detaljni pregled krakena, škorpiona, meduza, kaskadera, lokacija snimanja filma i još mnogo toga... SVE DOK GLEDATE FILM!
  -Sam Worthington: akcioni heroj za sva vremena (dokumentarac)
  -alternativni kraj: Persej se suočava sa Zevsom na planini Olimp
  -izbačene scene

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption