Ukupna cena:

Avanture Barona Minhauzena (Blu-ray)

  • Avanture Barona Minhauzena (Blu-ray)
12.99 EUR
14.29 USD
1,299.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Avanture Barona Minhauzena (Blu-ray)

Reditelj Teri Gilijam i vrhunska glumačka postava koja uključuje Džona Nevila, Erika Ajdla, Olivera Rida i Umu Turman donose nam očaravajuće pustolovine barona Minhauzena koji pokušava da spasi grad od napada Turaka.
Reditelj Teri Gilijam (Banditi, Brazil, Kralj ribara) nastavlja da širi granice mašte u ovoj nekonvencionalnoj sagi koja je nominovana za četiri Oskara. U evropskom gradu koji je opkolila turska vojska u 18. veku, pozorišnu predstavu “Pustolovine barona Minhauzena” prekida starac (Džon Nevil) koji tvrdi da je upravo on baron Minhauzen. Niko mu ne poveruje osim desetogodišnje Sali (Sara Poli) koja mu se pridružuje u poduhvatu da dokaže svoje tvrdnje i spasi grad od Turaka. Sada moraju da pronađu baronova četiri najbliža prijatelja: Albrehta (Vinston Denis), najsnažnijeg čoveka na planeti; Bertholda (Erik Ajdl), najbržeg čoveka na svetu; Adolfusa (Čarls Mekjuen), koji može da vidi dalje od teleskopa; i Gustavusa (Džek Purvis), koji može da duva jače od uragana.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption