Укупна цена:

Бен Хур (3x Blu-ray)

  • Бен Хур (3x Blu-ray)
19,99 EUR
21,99 USD
1.999,00 RSD


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Бен Хур (3x Blu-ray)

колекционарско издање на 3 Блу-раy диска: филм је подељен на 2 диска, а трећи диск садржи фантастичну колекцију специјалних додатака!
-------------------
Бројке говоре све: 100 000 костима, 8 000 сцена, 300 локација и огроман буџет, у своје време највећи у филмској историји. Али, ови импресивни бројеви не дају комплетну слику. Јер аутори Бен-Хура нису правили само велики филм. Ово је најбољи и највећи филм који обрађује библијску тему икада снимљен.
Чарлтон Хестон доноси физичку, психичку и моралну снагу лику Јуде Бен-Хура, јеврејског племића из Палестине чија херојска одисеја укључује ропство под Римљанима, храбро бекство са галије, освету над мучитељима у фуриозној трци двоколица и судбоносни сусрет са Исусом Христом. Хестонова харизматична глума донела му је Оскара® за најбољег глумца. Освојивши награду за најбољи филм 1959. и доневши легендарном Вилијему Вајлеру његову трећу награду за најбољег режисера, филм је освојио укупно 11 Оскара® поставивши рекорд који је стајао све до 1997. и појаве Титаника

специјални додаци:
Disc 1 & 2: The Movie
• Newly remastered and restored from original 65mm film elements
• Dolby Digital 5.1 Audio
• Commentary by film historian T. Gene Hatcher with scene specific comments from Charlton Heston
• Music-only track showcasing Miklos Rozsa

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption