Укупна цена:

Бетмен против Супермена: зора праведника - Ултимативно издање [продужена верзија] (2x Блу-раy)

  •  Бетмен против Супермена: зора праведника - Ултимативно издање [продужена верзија] (2x Блу-раy)
19,99 EUR
21,99 USD
1.999,00 RSD


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Бетмен против Супермена: зора праведника - Ултимативно издање [продужена верзија] (2x Блу-раy)

Ултимативно издање садржи продужену верзију филма (183 минута) са хрватским титловима, као и додатни диск са стандардном биоскопском верзијом филма (151 минут), која укључује само енглеске титлове и преко два сата специјалних додатака за фанове
------------------------------------
Филм „Бетмен против Супермена: Зора праведника“ доноси причу о два чувена суперхероја који ће морати да одмере снаге како би спасили човечанство. Док је америчка јавност подељена око Суперменових поступака, Бетмен га криви за рушилачки поход Генерала Зода и не верује у његове добре намере. Све то користи Лекс Лутор који подстиче сукоб епских размера.

Супермена ће по други пут играти Хенри Кавил, а Бетмена први пут Бен Афлек. Редитељску палицу преузео је Зек Снајдер, а у филму ћемо гледати и Ејми Адамс као Лоис Лејн, Џејсон Момоа као Аквамена, Гал Гадот као „Wондер Wоман“ и Џесија Ајзенберга као Лекса Лутора.

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption