Ukupna cena:

Betmen protiv Supermena: zora pravednika - Ultimativno izdanje [produžena verzija] (2x Blu-ray)

  •  Betmen protiv Supermena: zora pravednika - Ultimativno izdanje [produžena verzija] (2x Blu-ray)
19.99 EUR
21.99 USD
1,999.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Betmen protiv Supermena: zora pravednika - Ultimativno izdanje [produžena verzija] (2x Blu-ray)

Ultimativno izdanje sadrži produženu verziju filma (183 minuta) sa hrvatskim titlovima, kao i dodatni disk sa standardnom bioskopskom verzijom filma (151 minut), koja uključuje samo engleske titlove i preko dva sata specijalnih dodataka za fanove
------------------------------------
Film „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“ donosi priču o dva čuvena superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo. Dok je američka javnost podeljena oko Supermenovih postupaka, Betmen ga krivi za rušilački pohod Generala Zoda i ne veruje u njegove dobre namere. Sve to koristi Leks Lutor koji podstiče sukob epskih razmera.

Supermena će po drugi put igrati Henri Kavil, a Betmena prvi put Ben Aflek. Rediteljsku palicu preuzeo je Zek Snajder, a u filmu ćemo gledati i Ejmi Adams kao Lois Lejn, Džejson Momoa kao Akvamena, Gal Gadot kao „Wonder Woman“ i Džesija Ajzenberga kao Leksa Lutora.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption