Укупна цена:

Емоји Филм 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)

 • Емоји Филм 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)
 • Емоји Филм 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)
 • 9,99 EUR
  10,99 USD
  999,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Емоји Филм 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)

  напомена: 4К УХД диск филма ИМА српске титлове; додатни, стандардни Блу-раy диск (филм + специјални додаци) НЕМА српске и/или хрватске титлове! Енглески титлови су доступни и на 4К УХД и на Блу-раy диску.
  ---------------
  Издање које укључује 2Д верзију филма на 4К УХД Блу-раy диску (2160п резолуција, може се репродуковати само на 4К УХД ТВ уређајима и 4К УХД плејерима или конзолама које поседују 4К УХД компатибилни читач дискова), као и 2Д верзију филма на стандардном (1080п) Блу-раy диску, који се може репродуковати на свим стандардним Блу-раy плејерима и конзолама које подржавају Блу-раy формат!
  ---------------------------
  Сакривен дубоко између текстуалних апликација налази се Текстополис, ужурбани град у коме живе сви ваши омиљени емотикони надајући се да ће једног дана управо њих за коришћење изабрати власник мобилног. У том свету, сваки емотикон има само један израз лица – осим Ђуре, веселог емотикона који је рођен без филтера па због тога на много више начина може да изрази своје тренутно расположење. Одлучан у намери да постане “обичан” као и остали емотикони, Ђура ће затражити помоћ свог најбољег пријатеља сналажљивог Баци Петра и познате разбијачице шифри Бунтовнице. Њих троје заједно ће отићи на епско путовање кроз низ телефонских апликација како би пронашли код којим ће покушавати да “поправе” Ђуру. Али када самом телефону запрети много већа опасност, судбина свих емотикона зависиће од ово троје ненаданих хероја који ће покушати да спасу свој свет од страшног Брисања.

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption