Укупна цена:

Фантастичне звери и где их наћи 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)

 • Фантастичне звери и где их наћи 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)
 • Фантастичне звери и где их наћи 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)
 • 31,99 EUR
  35,19 USD
  3.199,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Фантастичне звери и где их наћи 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)

  Издање које укључује 2Д биоскопску верзију филма на 4К УХД Блу-раy диску (2160п резолуција, може се репродуковати само на 4К УХД ТВ уређајима и 4К УХД плејерима или "Мицрософт Xбоx Оне С" конзоли), као и 2Д биоскопску верзију филма на стандардном (1080п) Блу-раy диску, који се може репродуковати на свим стандардним Блу-раy плејерима и конзолама које подржавају Блу-раy формат!
  ---------------------------------------
  Филм прати авантуре писца Њута Скадмандера у тајној њујоршкој магичној заједници вештица и чаробњака седамдесетак година пре књиге коју Хари Потер чита пре одласка у Хогвортс.

  Филм је настао према последњем делу познате британске списатељице Џ. К. Роулинг, ауторке серијала о чаробњаку Харију Потеру. У главној улози гледаћемо Едија Редмејна који ће глумити чаробњака Њута Скадмандера. Радња се догађа 70 година пре него што је сага о Харију Потеру започела. Назив новог серијала уједно је назив књиге коју је Хари читао пре одласка у Хогвортс, а која је обавезна литература сваког чаробњака.

  На стандардном Блу-раy диску се налази и преко сат времена специјалних додатака за љубитеље филма!

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption