Ukupna cena:

Goli pištolj 33 1/3: Konačna uvreda (Blu-ray)

  • Goli pištolj 33 1/3: Konačna uvreda (Blu-ray)
12.99 EUR
14.29 USD
1,299.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Goli pištolj 33 1/3: Konačna uvreda (Blu-ray)

Poručnik Frenk Drebin vraća se iz penzije da bi rešio svoj dosada najveći slučaj: Ludi bombaš planira da raznese ceremoniju dodele Oskara! Prerušen u Fila Donahjua, Drebin će se umešati u šou...
Ali, da li može da otkrije u kojoj se koverti nalazi nuklearna bomba? Film je „ispunjen... Bogohulnostima, političkim nekorektnostima i bukvalno neprekidnim gegovima“ („Variety“). U filmu igraju i Džordž Kenedi, O.Dž. Simpson, Fred Word, Ana Nikol Smit... i Pija Zadora. Nove avanture trapavog policajca iz Los Anđelesa, poručnika Frenka Drebina (Lesli Nilsen) zabeleženi su u ovom trećem nastavku popularnog humorističkog filmskog serijala „Goli pištolj“. Film počinje kada srećnog penzionisanog Drebina koji se uživeo u svoju ulogu muža i domaćina vraćaju u akciju nakon što teroristička organizacija zapreti Los Anđelesu. Kao i u ostalima filmovima ovog serijala, zaplet je samo izgovor za razulareni vatromet gegva, od satire na policijske filmove do slepstika, pravo u lice. Nilsen u liku Drebina ponovo nudi prepoznatljivu kombinaciju potpune nedotupavosti i nesvesnog dostojanstva, a film po broju šala staje rame uz rame prethodnim filmovima iz serijala, kao i telelevizijskoj seriji „Policijski odred“, koja je inspirisala čitav serijal.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption