Укупна цена:

Крид 2 / Creed II - 4K UHD (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)

 • Крид 2 / Creed II - 4K UHD (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)
 • Крид 2 / Creed II - 4K UHD (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)
 • 29,99 EUR
  32,99 USD
  2.999,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Крид 2 / Creed II - 4K UHD (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)

  Издање које укључује 2Д биоскопску верзију филма на 4К УХД Блу-раy диску (2160п резолуција, може се репродуковати само на 4К УХД ТВ уређајима и 4К УХД плејерима или "Мицрософт Xбоx Оне С" и "X" конзолама), као и 2Д биоскопску верзију филма на стандардном (1080п) Блу-раy диску, који се може репродуковати на свим стандардним Блу-раy плејерима и конзолама које подржавају Блу-раy формат!

  На стандардном Блу-раy диску се налази и пуно специјалних додатака за љубитеље филма!
  ---------------------------------------
  Адонис Крид ће морати да усклади живот између личних обвеза и припрема за следећу велику борбу. Суочавање с противником своје породице и само га још више мотивише за борбу у рингу. Роки и Адонис суочиће се са својим заједничким наслеђем и схватити да ништа није важније од породице. Крид 2 ће нам показати шта нас то чини првацима, и да запамтимо једну ствар - без обзира где се налазимо, не можемо побећи од своје прошлости.

   Артикал још није оцењен

   Нема коментара

   Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


   ×
   Caption