Укупна цена:

Ловац и ледена краљица / Тхе Хунтсман - Wинтерс Wар [продужена верзија] (Блу-раy)

  • Ловац и ледена краљица / Тхе Хунтсман - Wинтерс Wар [продужена верзија] (Блу-раy)
21,99 EUR
24,19 USD
2.199,00 RSD


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Ловац и ледена краљица / Тхе Хунтсман - Wинтерс Wар [продужена верзија] (Блу-раy)

издање укључује и продужену и биоскопску верзију филма!
------------------
У епској акционој авантури „Ловац и ледена краљица“ сазнаћемо ко ће добити рат између добра и зла. Ово је прича која је била пре Снежане у филму „Ловац и ледена краљица“. Крис Хемсворт и оскаровка Шарлиз Терон враћају се својим улогама из „Снежане и ловца“, а придружују им се Емили Блант и Џесика Частејн.

Зла краљица Равена (Терон) издаће своју добру сестру Фреју (Блант) на неопростив начин. Тиме ће заледити Фрејино срце за љубав и ослободити у њој ледену моћ за коју није ни знала да је поседује. Фреја ће се повући у краљевство далеко на северу где ће подизати војску ловаца који ће бити њени заштитници, а имаће само једно правило, а то је да се нико од њих не сме заљубити међусобно. Кад рат за доминацијом ескалира између ове две краљице, херој који ће стати између њих биће Фрејин најелитнији ловац, Ерик (Хемсворт). Уз помоћ ратнице Саре (Частејн) – једине жене која му је заробила срце – Ерик ће морати да помогне Фреји да уништи своју сестру, иначе ће Равенино зло владати вечно.

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption