Ukupna cena:

Lovac i ledena kraljica / The Huntsman - Winters War [produžena verzija] (Blu-ray)

  • Lovac i ledena kraljica / The Huntsman - Winters War [produžena verzija] (Blu-ray)
21.99 EUR
24.19 USD
2,199.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Lovac i ledena kraljica / The Huntsman - Winters War [produžena verzija] (Blu-ray)

izdanje uključuje i produženu i bioskopsku verziju filma!
------------------
U epskoj akcionoj avanturi „Lovac i ledena kraljica“ saznaćemo ko će dobiti rat između dobra i zla. Ovo je priča koja je bila pre Snežane u filmu „Lovac i ledena kraljica“. Kris Hemsvort i oskarovka Šarliz Teron vraćaju se svojim ulogama iz „Snežane i lovca“, a pridružuju im se Emili Blant i Džesika Častejn.

Zla kraljica Ravena (Teron) izdaće svoju dobru sestru Freju (Blant) na neoprostiv način. Time će zalediti Frejino srce za ljubav i osloboditi u njoj ledenu moć za koju nije ni znala da je poseduje. Freja će se povući u kraljevstvo daleko na severu gde će podizati vojsku lovaca koji će biti njeni zaštitnici, a imaće samo jedno pravilo, a to je da se niko od njih ne sme zaljubiti međusobno. Kad rat za dominacijom eskalira između ove dve kraljice, heroj koji će stati između njih biće Frejin najelitniji lovac, Erik (Hemsvort). Uz pomoć ratnice Sare (Častejn) – jedine žene koja mu je zarobila srce – Erik će morati da pomogne Freji da uništi svoju sestru, inače će Ravenino zlo vladati večno.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption