Укупна цена:

Мрачна кула / Кула тмине 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)

 • Мрачна кула / Кула тмине 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)
 • Мрачна кула / Кула тмине 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)
 • 29,99 EUR
  32,99 USD
  2.999,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мрачна кула / Кула тмине 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)

  напомена: 4К УХД диск филма ИМА српске титлове; додатни, стандардни Блу-раy диск (филм + специјални додаци) НЕМА српске и/или хрватске титлове! Енглески титлови су доступни и на 4К УХД и на Блу-раy диску.
  ---------------
  Издање које укључује 2Д верзију филма на 4К УХД Блу-раy диску (2160п резолуција, може се репродуковати само на 4К УХД ТВ уређајима и 4К УХД плејерима или "Мицрософт Xбоx Оне С/X" конзолама), као и 2Д верзију филма на стандардном (1080п) Блу-раy диску, који се може репродуковати на свим стандардним Блу-раy плејерима и конзолама које подржавају Блу-раy формат!
  ---------------------------
  Постоје и други светови осим нашег. МРАЧНА КУЛА Стивена Кинга амбициозна и комплексна прича једног од најпознатијих књижевних аутора нашег времена овог нам лета стиже на велика платна. Последњи витешки ратник, Роланд Дешаин (Идрис Елба) налази се у вечитој битки с Валтером О Димом такође познатим и под именом Човек у црном (Метју Меконахи). Одлучан је да га спречи у уништењу МРАЧНЕ КУЛЕ која у равнотежи одржава читав наш универзум. Док судбина светова виси на танкој линији, добро и зло ће се сукобити у ултимативној борби у којој једино Роланд може одбранити Кулу од Човека у црном.

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption