Укупна цена:

Почетак / Инцептион 4К УХД (4К УХД Блу-раy + 2x Блу-раy)

 • Почетак / Инцептион 4К УХД (4К УХД Блу-раy + 2x Блу-раy)
 • Почетак / Инцептион 4К УХД (4К УХД Блу-раy + 2x Блу-раy)
 • 35,99 EUR
  39,59 USD
  3.599,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Почетак / Инцептион 4К УХД (4К УХД Блу-раy + 2x Блу-раy)

  напомена: 4К УХД диск филма ИМА хрватске титлове; додатна два, стандардна Блу-раy диска (филм + специјални додаци) НЕМАЈУ српске и/или хрватске титлове! Енглески титлови су доступни и на 4К УХД и на Блу-раy дисковима.
  ---------------
  Издање које укључује 2Д верзију филма на 4К УХД Блу-раy диску (2160п резолуција, може се репродуковати само на 4К УХД ТВ уређајима и 4К УХД плејерима или "Мицрософт Xбоx Оне С/X" конзолама), као и 2Д верзију филма на стандардном (1080п) Блу-раy диску, који се може репродуковати на свим стандардним Блу-раy плејерима и конзолама које подржавају Блу-раy формат!

  На додатном Блу-раy диску се налази прегршт специјалних додатака за љубитеље филма!
  ---------------------------
  Афирмисани филмски стваралац Кристофер Нолан режирао је научно фантастични филм са интернационалном екипом о путовањима у свет снова. Дом Коб (Леонардо ДиКаприо) је најбољи у крађи вредних тајни из подсвести људског ума када је у осетљивом стању сна. Због његове вештине постао је индустријски шпијун, али такође и бегунац. Вештина га је коштала много. Међутим, пружена му је друга шанса, само ако уради немогуће: да усади идеју. Ако успеју у тој намери, Коб и његов тим ће остварити савршени злочин. Али, никакво планирање ни искуство их не може припремити за опасног непријатеља који предвиђа сваки њихов корак. Једино је Коб могао да види непријатеља како долази.

  СПЕЦИЈАЛНИ ДОДАЦИ
  -Метода екстракције: уђите у свет филма и сазнајте како су Кристофер Нолан, Леонардо ДиКаприо и остатак екипе дизајнирали и дочарали упечатљивије моменте из филма

  -Снови, Биоскоп подсвести: Да ли свет снова може бити паралелна реалност? Џозеф Гордон-Левит и водећи стручњаци вас уводе у истраживања снова

  -Почетак, задатак Кобол: потпуна анимација комичног пролога, погледајте догађаје који су довели до настанка филма

  -музика из филма у 5.1 звуку,одабрана дела Ханса Зимера

  -и још много тога...

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption