Укупна цена:

Покемон Детектив Пикацху 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)

 • Покемон Детектив Пикацху 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)
 • Покемон Детектив Пикацху 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)
 • 29,99 EUR
  32,99 USD
  2.999,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Покемон Детектив Пикацху 4К УХД (4К УХД Блу-раy + Блу-раy)

  Издање које укључује 2Д биоскопску верзију филма на 4К УХД Блу-раy диску (2160п резолуција, може се репродуковати само на 4К УХД ТВ уређајима и 4К УХД плејерима или "Мицрософт Xбоx Оне С" и "X" конзолама), као и 2Д биоскопску верзију филма на стандардном (1080п) Блу-раy диску, који се може репродуковати на свим стандардним Блу-раy плејерима и конзолама које подржавају Блу-раy формат!

  На стандардном Блу-раy диску се налази и пуно специјалних додатака за љубитеље филма!
  ---------------------------------------
  Прича почиње нестанком приватног истражитеља Харија Гудмена, када његов 21-годишњи син Тим покуша да сазна шта се заправо догодило. У истрази ће му помоћи Харијев бивши Покемон партнер, детектив Пикачу, који има најчуднији смисао за хумор. Тим и Пикачу ће удружити снаге како би разоткрили запетљану тајну. У потрази за траговима у савременој метрополи у којој живе људи и Покемони, сусрећу се с разноликим ликовима И откривају шокантну тајну која би могла уништити цели Покемон свет.

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption