Укупна цена:

Повратак у Зомбиленд / Зомбиеланд: Доубле Тап (Блу-раy)

 • Повратак у Зомбиленд / Зомбиеланд: Доубле Тап (Блу-раy)
 • Повратак у Зомбиленд / Зомбиеланд: Доубле Тап (Блу-раy)
 • 19,99 EUR
  21,99 USD
  1.999,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Повратак у Зомбиленд / Зомбиеланд: Доубле Тап (Блу-раy)

  Деценију након што је филм Добродошли у земљу зомбија постао хит и култни класик, главна глумачка екипа (Вуди Харелсон, Џеси Ајзенберг, Ебигејл Бреслин и Ема Стоун) поново се удружују са редитељем Рубеном Флајшером (Веном) у филму Повратак у Зомбиленд. Сценарио за наставак је такође писала оригинална постава, Рет Риз, Пол Верник и Дејв Калахам.
  Радња филма представља хумористичан хаос унутар Америке од Беле куће до сусрета са новим врстама зомбија који су у међувремену еволуирали, али и новим преживелим људима. Четворо главних јунака су убице које поред очекиваних невоља морају да се суочавају и са главобољом коју узрокује свеприсутни сарказам њихове новонастале породице.

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption