Ukupna cena:

Seksi snimak / Sex Tape (Blu-ray)

  • Seksi snimak / Sex Tape (Blu-ray)
19.99 EUR
21.99 USD
1,999.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Seksi snimak / Sex Tape (Blu-ray)

Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da se zabavljaju, njihova ljubav bila je veoma intenzivna. Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra podsticaja. Kako bi osvežili vezu, rešili su – što da ne – da se snimaju dok isprobavaju svaku pozu knjige “Radosti seksa”, u tročasovnom maratonskom izdanju. Na prvi pogled, to je odlična ideja, a onda su shvatili da njihov najprivatniji snimak – više nije privatan. Svesni da ih samo jedan klik deli od toga da budu ogoljeni pred svima, ulaze u trku sa vremenom, kako bi povratili svoj video-snimak. A snimak će otkriti mnogo više nego što su mislili da mogu da podnesu. Biće to noć koju nikada neće zaboraviti.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption