Ukupna cena:

Spajdermen 3 (Blu-ray)

  • Spajdermen 3 (Blu-ray)
7.99 EUR
8.79 USD
799.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Spajdermen 3 (Blu-ray)

U filmu zasnovanom na legendarnoj strip seriji izdavača Marvel Comics, Piter Parker je konačno uspeo da postigne ravnotežu između svoje ljubavi preva Meri Džejn i svojih obaveza u ulozi superheroja. Ali na horizontu se sprema oluja. Kada se iznenada njegovo Spajder-odelo transformiše, postane crno i uveća njegove moći, ono transformiše i Pitera. Pod uticajem odela, Piter postaje preterano samouveren i sujetan i počinje da zapostavlja one koji mu najviše znače. Dok dva do sada najstrašnija zločinca, Sendmen i Venom, stiču neverovatnu moć i žeđ za odmazdom, Piterova najveća bitka je ona unutar njega samog. Spajdermen će morati ponovo da otkrije samilost koja ga čini onim što jeste: herojem.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption