Ukupna cena:

Stranputice (Blu-ray)

  • Stranputice (Blu-ray)
21.99 EUR
24.19 USD
2,199.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Stranputice (Blu-ray)

Radnja počinje kada Majls (Pol Đamati), neostvareni pisac opčinjen vinima, nakon razvoda odluči da svog starog prijatelja sa koledža, propalog glumca Džeka (Tomas Hajden Čerč), povede na slavljenički put do vinograda u dolini Santa Ajnez nedelju dana pre Džekovog venčanja. Međutim, njih dvojica uopšte nisu tandem. Džek je šarmer opterećen seksom, a Majls je večito zabrinuti melanholik. Dok Džek traga za svojim "poslednjim ukusom slobode" pre venčanja, Majls samo želi da vidi dno jedne savršene boce vina. Džek se zadovoljava ukusom jeftinog merloa, a Majls sanja nedostižni savršeni pino. Jedina stvar zajednička obojici jesu propali životni planovi i ambicije, kao i minula mladost.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption