Ukupna cena:

Zvončica [Disney] (Blu-ray)

  • Zvončica [Disney] (Blu-ray)
19.99 EUR
21.99 USD
1,999.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Zvončica [Disney] (Blu-ray)

Sinhronizovano na hrvatski!

Prvi deo crtanog filma Zvončica gde se bliže upoznajemo sa likom popularne vile Zvončice koju poznajemo iz crtanog filma Petar Pan. Videćemo kako se rađaju vile, gde žive, šta rade, kako menjaju godišnja doba i sređuju prirodu za nas. Zvončica se rodila kad je u zimskoj noći beba prvi put zaplakala i njen plač je cvetom maslačka došao do Nedođije. Sve vile su se okupile kako bi saznale koji je dar male nove vile. Svako je priželjkivao da ona poseduje baš njihov dar. Na iznenađenje svih, čekic je jako zasvetleo kada ga je Zvončica dodirnula i ona postaje vila radilica. Velika želja Zvončice bila je da ode sa drugim vilama na kopno na donosi proleće, a vile radilice to ne rade. One pripremaju sve ali život provode u Nedođiji. Zato se Zvončica trudi da bude drugačija i napravi izum koji će joj pomoći da obiđe svet sa ostalim vilama.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption