Total price:

Zoran Milivojevic - Uloviti ljubav (CD audio book)

  • Zoran Milivojevic - Uloviti ljubav (CD audio book)
5.99 EUR
6.59 USD
599.00 RSD

 

Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

 

If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
Product name: Zoran Milivojevic - Uloviti ljubav (CD audio book)

Audio knjiga na CD-u, u MP3 formatu!

tekst čita: Simonida Stanković
trajanje: 7 sati i 48 minuta
----------------------
Zoran Milivojević, dr med., je psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA), kao i Evropske asocijacije za transakcionu analizu (EATA). Izabrani je međunarodni predavač na Univerzitetu Sigmund Frojd u Beču, supervizor u Centru za lečenje zavisnosti od zabranjenih droga Psihijatrijske klinike u Ljubljani, član predsedništva Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva i predsednik Predsedništva Saveza društava psihoterapueta Srbije, stručni direktor Psihopolis instituta, Novi Sad, predsednik je TA Centra - Asocijacije transakcionih analitičara Srbije. Autor je nekoliko izvanrednih udžbenika i knjiga. Originalnost autorove misli uvrstila ga je u grupu svetskih autoriteta okupljenih oko projekta Svetska knjiga o ljubavi (The World Book of Love).

Uloviti ljubav je zbirka veoma zapaženih kolumni o ljubavi i odnosima koje autor već tri godine redovno objavljuje u dnevnom listu Politika. U knjizi će slušalac naći putokaze o sudbinskim temama koje mu mogu pomoći da svoj lični razvoj usmeri ka realističnim ciljevima. Milivojevič je u kolumnama obrađivao teme za koje je smatrao da mogu koristiti svima koji su zainteresovani za psihološke probleme savremenog života - ljubav, partnerski odnosi, vaspitanje i uopšte, emocionalne odnose među ljudima. Naslov Ulovi ljubav odabran je upravo zbog toga što odražava zbunjenost savremenog čoveka i njegovu potrebu da definiše i razume brojne fenomene povezane sa ljubavlju. Jer, u savremenom društvu, "lov na ljubav" postaje sve teži i neizvesniji.

Average rating (10) 10

10-Oct-2012 20:12:06
SERBIA
Mark 10
Fantasticno

Post your comment / Rate this item


×
Caption