Укупна цена:

Зоран Миливојевић - Уловити љубав (CD аудио књига)

  • Зоран Миливојевић - Уловити љубав (CD аудио књига)
5,99 EUR
6,59 USD
599,00 RSD


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Зоран Миливојевић - Уловити љубав (CD аудио књига)

Аудио књига на CD-у, у MP3 формату!

текст чита: Симонида Станковић
трајање: 7 сати и 48 минута
----------------------
Зоран Миливојевић, др мед., је психотерапеут с дугогодишњом праксом у индивидуалној, партнерској и групној терапији. Први је у источној Европи стекао највиши степен интернационалног супервизора и едукатора Међународног удружења за трансакциону анализу (ИТАА), као и Европске асоцијације за трансакциону анализу (ЕАТА). Изабрани је међународни предавач на Универзитету Сигмунд Фројд у Бечу, супервизор у Центру за лечење зависности од забрањених дрога Психијатријске клинике у Љубљани, члан председништва Психијатријске секције Српског лекарског друштва и председник Председништва Савеза друштава психотерапуета Србије, стручни директор Психополис института, Нови Сад, председник је ТА Центра - Асоцијације трансакционих аналитичара Србије. Аутор је неколико изванредних уџбеника и књига. Оригиналност ауторове мисли уврстила га је у групу светских ауторитета окупљених око пројекта Светска књига о љубави (Тхе Wорлд Боок оф Лове).

Уловити љубав је збирка веома запажених колумни о љубави и односима које аутор већ три године редовно објављује у дневном листу Политика. У књизи ће слушалац наћи путоказе о судбинским темама које му могу помоћи да свој лични развој усмери ка реалистичним циљевима. Миливојевич је у колумнама обрађивао теме за које је сматрао да могу користити свима који су заинтересовани за психолошке проблеме савременог живота - љубав, партнерски односи, васпитање и уопште, емоционалне односе међу људима. Наслов Улови љубав одабран је управо због тога што одражава збуњеност савременог човека и његову потребу да дефинише и разуме бројне феномене повезане са љубављу. Јер, у савременом друштву, "лов на љубав" постаје све тежи и неизвеснији.

Просечна оцена (10) 10

10-окт-2012 20:12:06
SERBIA
Оцена 10
Fantasticno

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption