Укупна цена:

Данијела Стил – Откуп (књига)

 • Данијела Стил – Откуп (књига)
 • Данијела Стил – Откуп (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Данијела Стил – Откуп (књига)

  Питер Морган, Карлтон Вотерс, Тед Ли и Фернанда Барнс – пропали нарко дилер, убица, полицајац и домаћица из Сан Франциска. На први поглед, немају ништа заједничко. Док Морган и Вотерс сасвим случајно истог дана напуштају државни затвор у коме су провели четири и двадесет четири године живота, полицајац Ли, истражујући подметнуту бомбу у комшилуку, долази у кућу Барнсове тражећи сведоке у случају на коме ради.

  За неколико недеља, њихови животи ће се испреплитати на начин који нико није могао да замисли. Криминалци који немају шта да изгубе покушаће да униште већ видно уништен живот удовице Барнс, којој само детектив непољуљаног интегритета може да помогне.

  У трци с временом, у свету окорелих криминалаца и мрачних моћника, њих двоје ће покушати да спасу Фернандину породицу, ни не слутећи куда ће их ова трагедија одвести.

  Жанр Љубавни роман
  Број страна 264

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption