Укупна цена:

Данијела Стил – Победници (књига)

 • Данијела Стил – Победници (књига)
 • Данијела Стил – Победници (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Данијела Стил – Победници (књига)

  Лили Томас је одувек тренирала скијање. Са седамнаест година јурила је олимпијску норму желећи да се за годину дана опроба у трци за златну медаљу. И тог наизглед обичног дана пошла је да скија. Неколико сати касније, пронашли су је у снегу, скоро смрзнуту и паралисану након несреће коју је доживела.

  Сазнање да његова кћерка јединица никада више неће ходати, успешног и пребогатог Била Томаса довело је до ивице очаја. Обома је било тешко да прихвате и преболе ту трауму. Али када се чинило да више нема наде, Лили је упознала Тедија, младића са тежим повредама од њених, који је живео пуним плућима и који је помогао Лили и њеном оцу да прошире видике и створе нови живот. А такав живот ће постати инспирација многима на сличном путу…

  Жанр Љубавни роман
  Број страна 276
  ИСБН 978-86-6012-108-2

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption