Укупна цена:

Данијела Стил – Поларна светлост (књига)

 • Данијела Стил – Поларна светлост (књига)
 • Данијела Стил – Поларна светлост (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Данијела Стил – Поларна светлост (књига)

  Алекса Хамилтон је успешна помоћница државног тужиоца која ради на изузетно важном случају серијског убице и силоватеља. Са ћерком Саваном живи у Њујорку.

  Када почну да стижу претећа писма, Алекса се суочава са највећим страхом у животу – да нешто лоше може да се догоди њеној мезимици. Сатерана у ћошак, борећи се са демонима из прошлости, Алекса се одлучује на очајнички корак: приморана је да препусти ћерку на чување бившем мужу, који је на наговор своје мајке изневерио и оставио пре 10 година. Савана, која готово да и не познаје ни свог оца а камоли његову породицу, невољно одлази у Чарлстон.

  Ипак, нова средина и нова породица, под јаким утицајем славних предака, веома изражене свести о вредности Грађанског рата и војницима Конфедерације, као и традиционална јужњачка гостопримивост, неће успети да наруше снажну везу између мајке и ћерке.

  Жанр Љубавни роман
  Број страна 288

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption