Укупна цена:

Данијела Стил – Порука из Вијетнама (књига)

 • Данијела Стил – Порука из Вијетнама (књига)
 • Данијела Стил – Порука из Вијетнама (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Данијела Стил – Порука из Вијетнама (књига)

  Шездесете године XX века биле су године које су мењале свет и у којима се он заувек променио. Пакстон Ендруз је припадала том новом свету. Желела је другачији живот од онога који јој се нудио у Савани, граду који је невољно прихватао неминовне промене. Желела је да студира и постане новинар, па јој се упис на студије у Калифорнији учинио као животна шанса. Али одлазак од куће, прва љубав и први губитак, променили су њен поглед на свет. Водећи своје личне битке и трагајући за истином, Пакстон одлази у Вијетнам, одакле седам година шаље извештаје са првих линија фронта. Окружена смрћу и борећи се да и сама преживи, покушава да пронађе смисао у бесмислу којим је окружена, као и љубав, од које никада није одустала.

  Жанр Љубавни роман

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption