Ukupna cena:

Danijela Stil – Poruka iz Vijetnama (knjiga)

 • Danijela Stil – Poruka iz Vijetnama (knjiga)
 • Danijela Stil – Poruka iz Vijetnama (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Danijela Stil – Poruka iz Vijetnama (knjiga)

  Šezdesete godine XX veka bile su godine koje su menjale svet i u kojima se on zauvek promenio. Pakston Endruz je pripadala tom novom svetu. Želela je drugačiji život od onoga koji joj se nudio u Savani, gradu koji je nevoljno prihvatao neminovne promene. Želela je da studira i postane novinar, pa joj se upis na studije u Kaliforniji učinio kao životna šansa. Ali odlazak od kuće, prva ljubav i prvi gubitak, promenili su njen pogled na svet. Vodeći svoje lične bitke i tragajući za istinom, Pakston odlazi u Vijetnam, odakle sedam godina šalje izveštaje sa prvih linija fronta. Okružena smrću i boreći se da i sama preživi, pokušava da pronađe smisao u besmislu kojim je okružena, kao i ljubav, od koje nikada nije odustala.

  Žanr Ljubavni roman

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption