Укупна цена:

Данијела Стил – Услишене молитве (књига)

 • Данијела Стил – Услишене молитве (књига)
 • Данијела Стил – Услишене молитве (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Данијела Стил – Услишене молитве (књига)

  Тајну која јој је обележила детињство,Фејт ни са ким није могла да подели. Ипак, гледано са стране, имала је живот на коме би јој многи позавидели. Лепа и модерна, удата за успешног банкара са којим има две одрасле ћерке, живи у отменом крају и бави се добротворним радом. У четрдесет седмој години схвата да је уживала у улози супруге и мајке али након што су девојке отишле својим путем, Фејт се осећа бескорисно и усамљено.

  Изненадна смрт њеног очуха и његова сахрана, у живот ће јој вратити најстаријег пријатеља из детињства. Бред успева да попуни празнину у њеној души након што јој је “ пуно радно време “ мајке и домаћице истекло. Фејт је спремна да унесе промене у свој живот, али подршку и разумевање неће наћи у својој породици.

  На великој прекретници, Фејт ће покушати да коначно свој живот узме у своје руке и искористи прилику која се не пружа двапут у животу.

  Жанр Љубавни роман
  Број страна 264

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption