Ukupna cena:

Danijela Stil – Uslišene molitve (knjiga)

 • Danijela Stil – Uslišene molitve (knjiga)
 • Danijela Stil – Uslišene molitve (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Danijela Stil – Uslišene molitve (knjiga)

  Tajnu koja joj je obeležila detinjstvo,Fejt ni sa kim nije mogla da podeli. Ipak, gledano sa strane, imala je život na kome bi joj mnogi pozavideli. Lepa i moderna, udata za uspešnog bankara sa kojim ima dve odrasle ćerke, živi u otmenom kraju i bavi se dobrotvornim radom. U četrdeset sedmoj godini shvata da je uživala u ulozi supruge i majke ali nakon što su devojke otišle svojim putem, Fejt se oseća beskorisno i usamljeno.

  Iznenadna smrt njenog očuha i njegova sahrana, u život će joj vratiti najstarijeg prijatelja iz detinjstva. Bred uspeva da popuni prazninu u njenoj duši nakon što joj je “ puno radno vreme “ majke i domaćice isteklo. Fejt je spremna da unese promene u svoj život, ali podršku i razumevanje neće naći u svojoj porodici.

  Na velikoj prekretnici, Fejt će pokušati da konačno svoj život uzme u svoje ruke i iskoristi priliku koja se ne pruža dvaput u životu.

  Žanr Ljubavni roman
  Broj strana 264

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption