Ukupna cena:

Džud Devero – Ljubavna pesma (knjiga)

 • Džud Devero – Ljubavna pesma (knjiga)
 • Džud Devero – Ljubavna pesma (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džud Devero – Ljubavna pesma (knjiga)

  Aliksandrija Bleket, devojka čarobnog glasa, živela je sa ocem u svom malom selu i svojom pesmom uveseljavala prijatelje i komšije. Idiličan život prekinuo je napad obesnog plemića koji joj je ubio oca i spalio dom, pa je bila primorana da se odmetne u šumu kako bi se spasla. Ali, žena sama u šumi nije imala velike šanse da preživi.

  Zato se po nagovoru prijatelja Aliks prerušila u momka i kao takva uspela da se sakrije u logoru Rejna Montgomerija, plemića koga je kralj prognao i proglasio izdajnikom. Iako je bila sitna i krhka, Rejn je primio u tabor i dodelio joj posao ličnog štitonoše. Sati i sati vežbe i rada trebalo je da ojačaju krhkog mladića, ali šta se krilo iza nemilosrdog Rejnovog ponašanja. Možda želja da joj stavi do znanja da je otkrio prevaru…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption