Ukupna cena:

Džud Devero – Naslednica (knjiga)

 • Džud Devero – Naslednica (knjiga)
 • Džud Devero – Naslednica (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džud Devero – Naslednica (knjiga)

  Džejmi Montgomeri, engleski grof iz osiromašene ugledne porodice, prihvatio je posao da prati izuzetno bogatu mladu naslednicu iz Mejdenhola na putu kroz Englesku do njenog verenika. Pošto su u veoma nezavidnoj finansijskoj situaciji, njegove sestre su napravile plan kako da on osvoji srce bogatašice. Džejmi, koji je maštao da će se oženiti iz ljubavi, ipak je zbog odgovornost prema sestrama, imanju i porodičnim idealima pristao na plan koji su one skovale

  Naslednicu Aksiju čitavog života su čuvale očeve sluge, a sada joj je taj sebični i nezainteresovani otac izabrao i verenika i pratnju – mladog grofa Montgomerija. Međutim, ona nije naivni i nežni cvet kako je mladi Montgomeri pretpostavljao, niti je imalo stidljiva.

  Stvari su se zakomplikovale kada ljupka i mudra devojka pristala da mu pomogne da osvoji nasledničino srce…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 209

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption