Укупна цена:

Џуд Деверо – Наследница (књига)

 • Џуд Деверо – Наследница (књига)
 • Џуд Деверо – Наследница (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џуд Деверо – Наследница (књига)

  Џејми Монтгомери, енглески гроф из осиромашене угледне породице, прихватио је посао да прати изузетно богату младу наследницу из Мејденхола на путу кроз Енглеску до њеног вереника. Пошто су у веома незавидној финансијској ситуацији, његове сестре су направиле план како да он освоји срце богаташице. Џејми, који је маштао да ће се оженити из љубави, ипак је због одговорност према сестрама, имању и породичним идеалима пристао на план који су оне сковале

  Наследницу Аксију читавог живота су чувале очеве слуге, а сада јој је тај себични и незаинтересовани отац изабрао и вереника и пратњу – младог грофа Монтгомерија. Међутим, она није наивни и нежни цвет како је млади Монтгомери претпостављао, нити је имало стидљива.

  Ствари су се закомпликовале када љупка и мудра девојка пристала да му помогне да освоји наследничино срце…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 209

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption