Укупна цена:

Џуд Деверо – Невина (књига)

 • Џуд Деверо – Невина (књига)
 • Џуд Деверо – Невина (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џуд Деверо – Невина (књига)

  Иако није одрастао уз свог оца и уз свој народ, Роуан је био васпитаван и одгајан као Ланконац. На очев позив дошао је да преузме престо, и без обзира што је био полуенглез, од почетка је имао циљ да уједини сва ланконска племена. Али нису се сви обрадовали ни његовом доласку ни његовим идејама. Најгласнија од свих који су били против њега, била је Јура, стражарка и штићеница старог краља, јер је сматрала да њен брат треба да наследи трон.

  Мрзела је Енглеза ког и није познавала, али је судбина умешала своје прсте када их је спојила. На путу ка Ескалону Роуан је срео лепотицу која му је помутила разум, али и она је била опијена страшћу и пољупцима у тами. Недостајао је тек тренутак да му се преда. И можда би се тада све и завршило, међутим, ту тек почиње заплет – Јура схвата да је човек због кога ноћима не спава, жељна и врела од чежње, заправо њен највећи непријатељ…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 202

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption