Укупна цена:

Џуд Деверо – Нежни анђео (књига)

 • Џуд Деверо – Нежни анђео (књига)
 • Џуд Деверо – Нежни анђео (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џуд Деверо – Нежни анђео (књига)

  Деценијама је трајао сукоб између породица Монтгомери и Четворт. Као да се цео свет уротио да никада не буде мира међу њима. Желећи да продуби рану коју је Роберт Четворт начинио браћи Монтгомери, као одмазду за мртву сестру, извесни лорд Пагнел отео је његову сестру и послао је Мајлсу, најмлађем брату Монтгомеријевих.

  Елизабет Четворт је навикла на мушкарце, али не и на то да могу да буду учтиви и нежни, какав је био Мајлс, озлоглашени женскарош, који је на први поглед поклекао пред њеним чарима. Хоће ли бес и бол који је Елизабет носила у себи моћи да излечи љубав и хоће ли ратне секире коначно бити закопане, и старе ране залечене и смештене у прошлост где им је и било место?

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 190

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption