Ukupna cena:

Džud Devero – Zavodnica (knjiga)

 • Džud Devero – Zavodnica (knjiga)
 • Džud Devero – Zavodnica (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džud Devero – Zavodnica (knjiga)

  Predstavljala se kao reporterka Nola Dalas. Išla je u zatvor, u javne kuće, s kraja na kraj države, svuda gde joj se činilo da postoji dobra priča, a zapravo je bila bogata naslednica Kristijana Montgomeri Matison. Kada je pokušala da osujeti podvalu misionara i dovela svoj život u najozbiljniju opasnost do tada, njen otac je poslao dvojicu odabranih muškaraca da je otmu, jer je znao da drugačije ne bi pošla kući. Ideja mu je bila da se Kristi na tom putovanju zaljubi i konačno skrasi uz muža i decu.

  Dok su putovali kroz neprohodne predele, jedan gospodin i jedan fatalno zgodan osuđenik borili su se svako sa svojim demonima. Jedan je želeo da osvoji njeno bogatstvo, a drugi se opirao da ne osvoji njeno srce. Nažalost, ili na sreću, Kristi je odabrala, ali da li je odabir onakav kakav je trebalo da bude?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 217

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption