Ukupna cena:

Džuli Garvud – Priča o ružama prvi deo (knjiga)

 • Džuli Garvud – Priča o ružama prvi deo (knjiga)
 • Džuli Garvud – Priča o ružama prvi deo (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Priča o ružama prvi deo (knjiga)

  Četvorica odbačenih dečaka pokušavala su da prežive u opasnim četvrtima Njujorka šezdesetih godina XIX veka. Jednoga dana pronašli su kolevku sa dokumentima i bebom. Devojčicu koju su našli odlučili su da zadrže i odgajaju kao sestru, i ne sluteći ko je ona. Povezani bezrezervnom ljubavlju i bez krvnog srodstva postali su porodica. U potrazi za boljim životom krenuli su na Zapad, rešeni da Meri Rouz pruže najbolje obrazovanje. Devetnaest godina kasnije, čudna skupina poznata pod imenom Klejborn živela je koliko-toliko mirnim životom u Montani i čekala povratak svoje sestre sa školovanja. Ali u isto vreme u malo mesto Blu Bel stigao je i advokat Harison Makdonald koji je tragao za davno izgubljenom ćerkom lorda Eliota. Igrajući na kartu saosećajnosti, zarobio je Merino srce, ali ni njegovo nije ostalo ravnodušno. Kada na površinu isplivaju sve tajne iz prošlosti, šta će novi život ponuditi Meri Rouz i njenoj porodici?

  Ovako počinje priča o Klejbornovima…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 251

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption