Укупна цена:

Џулија Квин – Џентлменска понуда [Бриџертонови] (књига)

 • Џулија Квин – Џентлменска понуда [Бриџертонови] (књига)
 • Џулија Квин – Џентлменска понуда [Бриџертонови] (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џулија Квин – Џентлменска понуда [Бриџертонови] (књига)

  Софија Марија Бекет је као мала остављена пред вратима куће грофа од Пенвуда и у његовом дому је расла као његова штићеница. Сви су знали да је она грофово копиле, али сви су је волели и никада то нико није поменуо, све док гроф није изненада умро, а његова жена је учинила својом слушкињом. Животом Пепељуге Софи је живела скоро седам година, али једна ноћ, и један бал под маскама окренуће њен живот наглавачке. На том балу, у свом наручју, Софију, која ће за њега остати тајанствена дама у сребрном, држаће Бенедикт Бриџертон најпожељнији нежења те сезоне. Био је очаран, узбуђен и одлучан да она буде његова, међутим, тачно у поноћ она је побегла, а њему је остала само једна рукавица и сећање.

  Када им се након две године путеви поново укрсте, да ли ће Бенедикт препознати Софи или ће и даље чезнути за тајанственом дамом у сребрном…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 347

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption