Укупна цена:

Џулија Квин – Изгубљени војвода (књига)

 • Џулија Квин – Изгубљени војвода (књига)
 • Џулија Квин – Изгубљени војвода (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џулија Квин – Изгубљени војвода (књига)

  Када је те ноћи кренуо у пљачку, Џек Одли није могао ни да претпостави да ће му баш та ноћ променити живот заувек. Рано је остао без родитеља, одгајили су га тетка и теча, школовао се у Ирској, ратовао свуда по свету, и на крају одлучио да се бави разбојништвом – пљачкао је богате и давао сиромашнима. Те ноћи, испоставило се да је опљачкао своју баку, удовицу војвоткињу, која је у њему препознала свог давно преминулог сина.

  Решена да докаже да је Џек изгубљени и једини прави војвода од Виндама, бака организује отмицу. Али, да би њен план успео, морала је да потражи помоћ госпођице Грејс Еверли, своје штићенице која је Џеку на први поглед запала за око. Он је шармантан, помало опасан заводник који не прихвата не као одговор, али док се топи у његовом наручју Грејс и не жели да му каже не. Ипак, ако се испостави да је Џек заиста војвода, биће и једини човек на свету ког Грејс жели, али не може да га има…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 231

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption