Укупна цена:

Џулија Квин – Милион пољубаца (књига)

 • Џулија Квин – Милион пољубаца (књига)
 • Џулија Квин – Милион пољубаца (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џулија Квин – Милион пољубаца (књига)

  Једна пијана ноћ, картање и непромишљени двобој променили су животе грофа Данијела Смајд Смита и лорда Хјуа Прентиса, али и жена из њиховог окружења. Једна од њих је и леди Сара, Данијелова рођака, која очајнички жели да се уда, што због година, што због благослова да као удата више никада неће морати да свира у очајном квартету Смајд Смитових. Ипак, због поменутог двобоја, Данијел мора да напусти Енглеску, Хју остаје инвалид, а Сара мора да пропусти сезону у Лондону. Зато је приликом првог сусрета са лордом изговорила тешке речи и увреде, које није било лако повући.

  Две године касније, Сарина најдража рођака се удаје и моли је да буде пратиља лорду на њеном венчању. Сара невољно пристаје, али убрзо схвата да је заправо њој учињена услуга. Лорд није онакав каквим га је сматрала. Згодан и шармантан, понудиће јој руку помирења… За почетак.

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 223

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption