Ukupna cena:

Džulija Kvin – Na putu do oltara [Bridžertonovi] (knjiga)

 • Džulija Kvin – Na putu do oltara [Bridžertonovi] (knjiga)
 • Džulija Kvin – Na putu do oltara [Bridžertonovi] (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Na putu do oltara [Bridžertonovi] (knjiga)

  Za razliku od većine muškaraca koje je poznavao, Gregori Bridžerton verovao je u pravu i iskrenu ljubav. I verovao je da će prepoznati gospođicu pravu čim je bude ugledao. Upravo to se i dogodilo, ali… Zanosna gospođica Hermiona Votson bila je zaljubljena u drugog. Njena najbolja prijateljica Lusinda Abernati, želeći da je spase od katastrofalnog braka, ponudila je Gregoriju pomoć da je osvoji. Dok su zajedno smišljali kako da Gregori osvoji Hermionu, Lusi se neočekivano zaljubila u njega.

  Možda to i ne bi bio problem da nije bila obećana drugom čoveku i da nije bio u pitanju savez od kog njen ujak nije želeo da odustane. Kada je Gregori shvatio da ni on nije ravnodušan, Lusina svadbena zvona uveliko su zvonila i jedino što mu je preostalo, bilo je da se potrudi da u trenutku kad dođe vreme da mladoženja poljubi mladu, on bude jedini muškarac koji stoji kraj oltara. Hoće li ga nešto sprečiti na tom putu?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 354

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption