Ukupna cena:

Džulija Kvin – Skandal pre svega (knjiga)

 • Džulija Kvin – Skandal pre svega (knjiga)
 • Džulija Kvin – Skandal pre svega (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Skandal pre svega (knjiga)

  Nikolas Roksbi se, na poziv svog oca, usred ispitnog roka, vratio kući sa studija medicine iz Škotske, ne sluteći šta je to bilo tako hitno da nije moglo da sačeka kraj semestra. Kada je saznao da je putovao deset neverovatnih dana kako bi zaprosi svoju komšinicu, bio je van sebe!

  Džordžijana Bridžerton, njegova prijateljica iz detinjstva, iskompromitovana je na najstrašniji način i morala je da se uda po hitnom postupku. Zapravo, tako su svi oko nje mislili, pa su pokušavali da pronađu rešenje, a Nikolas se činio kao idealno. Ona nije bila protiv braka, ali je svakako bila protiv braka iz sažaljenja. Maštala je ljubavi, i zato je odbila Nikolasovu prosidbu. Iako doveden pred svršen čin, Nikolas se trudio da pronađe razloge zašto bi njih dvoje bili dobar par, pa je počelo nespretno udvaranje. Na putu od skandala do braka, možda će se negde, ipak, pojaviti i ljubav…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 218

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption