Ukupna cena:

Džulija Kvin – Sve je u poljupcu [Bridžertonovi] (knjiga)

 • Džulija Kvin – Sve je u poljupcu [Bridžertonovi] (knjiga)
 • Džulija Kvin – Sve je u poljupcu [Bridžertonovi] (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Sve je u poljupcu [Bridžertonovi] (knjiga)

  Hajasint Bridžerton, najmlađa iz klana Bridžertonovih, bila je oštroumna sveznalica, koja je rado pravila društvo ozloglašenoj lejdi Danberi, čija je slika i prilika vremenom postajala. Lejdi Danberi je imala omiljenog unuka Gareta Sent Klera, kog je otac odbacio jer je znao da nije njegov sin, ali ga je nakon smrti svog biološkog sina, nevoljno prihvatio za naslednika kako bi sprečio skandal. Hajasint je odbijala prosce jer nijedan nije mogao da joj bude dostojan partner, a Garet je bio ozloglašeni zavodnik i nije žurio sa ženidbom.

  Ipak, lejdi D. je bila rešena da ovo dvoje mladih vidi u braku, pa se služila raznim i često nimalo suptilnim metodama kako bi ih spojila. I tako, popodnevna čitanja proze, razni recitali i balovi, jedan dnevnik na italijanskom i jedan poljubac, uveriće Hajasint i Gareta da je ljubav pokucala i na njihova vrata…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 302

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption